Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


- A flörtölés ugyan ártalmatlan dolog, de az ördög nem alszik! Eszedbe se jusson flörtbe kezdeni barátnőd vagy egy kedves ismerősöd párjával!

- Tuti technikának vélik sokan a könnyed kötekedést, vagyis kezdj beszélgetést egy általad járatos témában a kiszemelttel, és egy picit ne érts vele egyet: mutass rá az elképzelése gyenge pontjaira. Ez mindjárt ad egy kellő alaphangulatot. Ha még a szimpátia is van mellé, akkor nyert az ügy!

- Mindig figyelj a környezetedre, hamar kiszúrhatod a flörtölésre kész személyt. Ha valaki figyel, hosszan néz vagy egyenesen bámul, bókol neked, csípős megjegyzéseket tesz bármiről, ami veled kapcsolatos, finoman hozzád ér, melléd ül, keresi a társaságod, egyértelmű, hogy nem hagyod hidegen.

- A legizgibb flörtölés egyike, amikor nem beszéltek vagy nem beszélhettek egymással. Csak szemkontaktus van, esetleg véletlenül egymáshoz érhettek lehelet finoman. Ez lehet egy bulin, előadáson, megbeszélésen stb.

- Kacérkodás nélkül nem megy, a csajok az teljes női fegyvertárat be szokták vetni attól függően, hogy milyen típusú férfit szeretnének meghódítani.

- A mai világban már egy kis pajzánság is belefér a beszélgetésbe. Vagyis ha ő kezdeményez, üsd le a labdát és kezdj játékos szócsatát! - A távolsági flörtölésnél, rövid másodpercekre engedd, hogy a szemedbe nézzen, ne kapd el rögtön a pillantásodat!

- A humor a flörtölésben is rendkívül fontos! Ha tudsz vele nevetni az azt is jelenti, hogy nem vagy feszélyezett a társaságában, vagyis szabadon élvezed a játékot.